Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Verwarm de oven voor. Veeg de champignons met een vochtig doekje schoon en snijd ze in plakjes.
Wrijf het vlees in met zout, peper en mosterd. Verhit in een braadpan de boter en bak het vlees aan alle kanten bruin. Doe het vlees vervolgens in een ovenvaste schaal. Roer de bouillon met de munt door het bakvet. Voeg hieraan de champignons toe en verwarm het kort.
Schep het champignonmengsel met het vocht over het vlees. En dek de schaal af met een passende deksel. Zet de schaal in de oven en stoof het vlees in 15 minuten gaar.
Haal het vlees vervolgens uit de pan en houd het warm. Meng de bloem met de crème fraîche. Giet het stoofvocht in een pannetje en meng er het crème fraîchemengsel door. Breng de saus op smaak met mosterd en munt.
Stooftijd: 15 minuten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.