Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Grill de kipfilets aan beide kanten totdat deze gaar is. Laat even afkoelen zodat u het eenvoudig in kleinere stukken kan versnipperen. U kunt er voor kiezen om nette blokjes te maken met een mes, of op de kip handmatig te verkleinen.
Doe de kipfilet, selderij, druiven, mayonaise, citroensap in een kom en meng dit goed. Breng op smaak met peper en zout. Zet vervolgens in de koelkast om het geheel te laten koelen en de smaken in te laten trekken.
Leg op elk bord sla en verdeel hierover de salade. Vervolgens de cashewnoten verdelen over de salades als garnering (deze als laatste toevoegen zodat ze knappiger blijven).
TIP!Ook lekker als lunch met een stukje stokbrood.
Bereidingstijd: 25 minuten
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.