Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Wrijf het vlees in met wat olijfolie en kruiden. Bak het vlees aan beide kanten bruin en blus het af met de bouillon. Voeg vervolgens het laurierblad, de kruidnagels en de tijm toe. Laat het vlees op een laag vuur 2½ uur rustig sudderen.
Schil, was en snijd de aardappels en de pastinaken in blokjes. Als de aardappels 5 minuten hebben gekookt, voegt u ook de pastinaakblokjes toe.
Laat alles nog 10 minuten koken, voeg tot slot de gehakte peterselie en dille toe. Maak het gerecht op smaak met peper en zout.
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.