Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Borstel de champignons schoon en snijd in zeer dunne plakjes. Snijd het spek in kleine blokjes en bak deze uit. Voeg vervolgens de champignons toe. Breng op smaak met peper en zout. Bak tot alle vloeistof verdampt is.
Meng de slagroom, de crème fraîche en de Parmezaanse kaas. Spoel de basilicum en de bieslook af. Dep voorzichtig droog en hak vervolgens fijn. Meng de kruiden door het room-kaas mengsel. Giet het mengsel over de champignons. Laat dit ongeveer 10 minuten zacht koken.
Leg de spaghetti, met wat zout, in kokend water. Pel de knoflook en halveer deze, voeg de olie en de knoflook toe aan de spaghetti. Af en toe roeren. Na ongeveer 10 minuten, als het gaar is, in een zeef storten en met koud water begieten. Laat vervolgens uitlekken.
Smelt de boter en haal de spaghetti erdoor.Verdeel de spaghetti over 4 borden. Verdeel het paddenstoelenmengsel erover. Garneer met wat kaas en basilicumbladjes.
Tip: lekker met een gemengde salade
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.