Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Snijd de peper in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in dunne reepjes. Verhit de olie en bak het vlees en de helft van de peper gaar in circa 5 minuten.
Snijd de tomaten twee maal door midden en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes en snipper de ui. Meng de tomaten met de ketchup, komijn, ui en de helft van de rode peper. Boen de limoen schoon en rasp de schil. Voeg dit toe aan het mengsel met een paar druppels sap ui de limoen. Breng op smaak met peper en zout.
Beleg 4 sneetjes brood met vlees en leg hierop een plak kaas. Dek af met een sneetje brood. Gril in het tosti-ijzer en serveer direct met de salsa.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.