Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Snijd de uien in halve ringen, de knoflook in plakjes en appels geschild in partjes. Verhit olie in een koekenpan en bak de wangen rondom bruin.
Verhit olie in een pan en fruit hier de uien en knoflook in. Blus dit af met de wijn en de bouillon. Voeg dan de appelazijn en de appelstroop toe. Laat de stroop smelten in het warme vocht. Voeg de wangen toe samen met de tijm, rozemarijn en salie. Breng op smaak met zout en peper. Breng het geheel aan de kook en laat 2 à 3 uur zachtjes sudderen. Voeg de appel op het laatst toe en gaar mee tot deze zacht zijn.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.